26 Comments on Gastenboek

 1. Wij verwachten ons eerste kindje en vinden het allemaal best spannend. Na de cursus van Wietske waren we een stuk zelfverzekerder. Wietske neemt uitgebreid de tijd voor je en door haar praktijkervaring weet ze alles erg duidelijk uit te leggen en al je vragen te beantwoorden. Daarnaast is Wietske zeer betrokken en blijft ze ook na de cursus met je mee denken.
  Dank voor de fijne cursus Wietske!

 2. Wij hebben een super leerzame en leuke cursus gehad bij Wietske. We kijken enorm uit naar onze nieuwe tijd als ouders en dat komt mede door haar duidelijke en heldere manier van uitleg. Veel dingen waren eerst spannend en onbekend, maar klinken nu als normaal. Wietske is een topper!

  Liefs, Rimmert en Carolien

 3. Ondanks dat het onze derde zwangerschap was, hebben we bij jou nieuwe dingen gehoord/geleerd, in ongedwongen sfeer en een prettige groep.
  Bedankt ook voor de extra avond voor ons met aandacht voor ontspanning tijdens de bevalling. Daar hebben we veel baat bij gehad!

 4. Lieve Wietske,

  Wat heb je ons een vertrouwen gegeven! Nog elke dag ervaren wij de zekerheid in ons ouderschap die wij verworven hebben in jouw cursus. Je wordt als ouder overweldigd met alle goedbedoelde adviezen. Dankzij jou zijn wij in staat om daar niet onzeker van te worden maar vol vertrouwen achter onze keuzes te staan.

  Wij vinden jou een fijn en warm mens. Zo hebben wij de cursus ook ervaren. Het is fijn dat het in kleine groepen is, waardoor er ruimte is voor iedereen. C. was wat sceptisch voordat de cursus begon, maar voor ons beiden was de cursusavond zo vanzelfsprekend geworden, dat we het in de weken na afloop van de cursus echt gemist hebben.

  De cursus opende voor ons een dialoog, waardoor we op één lijn kwamen te zitten. Dankjewel daarvoor. En in het bijzonder bedankt voor de prachtige ervaring dat C. onze dochter heeft aangepakt. Zonder jou hadden we niet van deze mogelijkheid geweten.

  • Wat een warme ontroerende woorden! Ik ben zo blij dat ik jullie een steuntje heb kunnen geven in jullie zwangerschap en het ouderschap. Maar bovenal hebben jullie het samen zelf gedaan! Super mooi verwoord dat jullie met alle aangeboden kennis in gesprek zijn gegaan met elkaar en jullie eigen pad hebben bewandeld. Dat is de kracht van mijn cursus. Heel veel geluk met jullie prachtige dochter. Lieve groet Wietske

 5. Heel leerzaam bevalingscursus gehad bij Puur Ouderschap. Nuttige informatie die van belang zijn tijdens de bevalling. Vooral voor de partner die een belangrijke rol speelt bij de bevalling. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een bevalingscursus.
  Wij zijn ook heel dankbaar hoe Puur Ouderschap flexibel is in aanbieden van de cursus. Puur Ouderschap denkt met jou mee naar de mogelijkheid en de tijd die het beste bij jou past om deel te nemen aan de cursus.

 6. Via een vriendin zijn we bij Wietske terechtgekomen. Al vanaf het eerste moment ervaarden we de rust, de ontspanning, de warmte en het vertrouwen van Wietske. Omdat het onze eerste zwangerschap was, vonden we het allemaal best spannend. Wietske heeft deze spanning met haar interessante cursussen weggenomen en vervangen door vertrouwen. Op de terugweg van elke cursusavond zaten we met een zeker en voldaan gevoel in de auto. Met dit gevoel zijn we de bevalling en de kraamweken ingegaan. Wietske, ontzettend bedankt voor de tijd die je hebt genomen voor onze vragen en het vertrouwen wat je ons gegeven hebt. We raden je zeker aan bij andere mensen!

 7. Via vrienden kwamen wij bij de cursus van Wietske terecht en wij zijn heel blij dat we deze cursus samen gevolgd hebben! Door de cursus zagen we beiden minder op tegen de bevalling, omdat we wisten hoe we elkaar konden steunen. We waren echt een team en mede daardoor kijken we heel goed terug op de bevalling ook de babytaal heeft ons erg geholpen om in de kraamweek onze kleine wat beter te snappen. Ook dat gaf een stukje vertrouwen in deze spannende tijd vol nieuwe indrukken!

  De cursus zelf was heel gemoedelijk. Wietske nam alle tijd voor alle vragen! Wij hebben het erg gewaardeerd dat het zo persoonlijk en kleinschalig is en ook dat de cursus ook gericht is op de partner, want het is niet alleen een heel bijzondere gebeurtenis voor de vrouw, maar zeker ook voor de partner!!

  • Wietske heeft ons super goede tips gegeven om ons voor te bereiden op de komst van ons eerste kindje. Onder andere door middel van een 3-daagse privécursus met interessante PowerPoints. Wietske is een super lieve en betrokken vrouw waar je je al gauw thuis voelt. Ook de terugkom avond was erg prettig. We raden zeker alle aanstaande ouders deze cursus aan! Wietske nogmaals bedankt!

 8. Wij hebben Wietske ervaren als een bijzonder warme en kundige vrouw. De cursus is naast informatief ook gewoon erg leuk en helpt kersverse ouders om hun kindje vol vertrouwen tegemoet te zien. Door haar tips hebben we weinig momenten van twijfel gehad tijdens en na de geboorte van onze dochter en hebben we vooral erg kunnen genieten. Wietske heeft erg veel respect voor een ieders standpunt en er is veel ruimte voor vragen. Absoluut een cursus die we zouden aanbevelen!

 9. Wij hebben voor de geboorte van onze Max ook gekozen voor een cursus puur ouderschap bij Wietske. Dit heeft ons heel veel geholpen tijdens de bevalling en de afgelopen 8 weken van ouderschap. De manier waarop de cursus gegeven werd hebben wij als zeer prettig ervaren. Door alle tips en adviezen die we gekregen hebben, zijn we vol vertrouwen de bevalling in gegaan. Tijdens de eerste weken hebben we veel dingen kunnen gebruiken en dit gaf ons het gevoel dat onze zoon zich geliefd en begrepen voelde. Wij kunnen deze cursus iedereen aanraden!
  Groeten Tino & Tamara

 10. Lieve Wietske,

  Enorm bedankt voor de fijne cursus die je ons hebt gegeven.
  Puur Ouderschap heeft ons geholpen om de bevalling en het ouderschap aan te gaan op de manier die bij ons past. Chiel nam veel informatie en praktische tips mee uit de drie avonden. Zo herkende hij de verschillende fases tijdens de bevalling en kon hij op dat moment handelen zoals nodig was. Voor mij ben je vooral op een andere manier betekenisvol geweest. Ik kreeg een mindset mee, een focus en kracht om me op te richten tijdens de bevalling. Jij hebt eraan bijgedragen dat ik dichtbij mezelf kon blijven, mijn lijf en mijn hart kon volgen. We kijken enorm dankbaar en blij terug.
  Voor een ieder die zoekend is naar een passende ouderschapscursus: Wietske biedt je een warm bad, waar je met vragen terecht kan en ze zal je zeker helpen om op jouw manier aan het grote avontuur te beginnen!

  Lieve groetjes,
  Chiel, Elsemiek & Madelein

 11. In een heel heftige periode kwam Wietske ons te hulp. Onze zoon van 10 dagen oud was met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een buikgriep virus, na 4 dagen werden we vrij accuut naar huis gestuurd en moesten we op ons eigen kunnen vertrouwen. Doordat hij in de eerste 10 dagen veel geluidjes maakte die op kreunen en pijn leken en deze wat weggewuifd werden door mensen om ons heen, durfden we niet helemaal meer op ons gevoel en zijn geluidjes te vertrouwen. Terwijl bleek dat ons kindje heel erg ziek was.
  Eenmaal uit het ziekenhuis zit je ontredderd thuis en spring je bij elk kreuntje op, je weet niet meer wat ‘normale’ baby geluiden zijn en welke er niet horen te zijn.
  Ik rij al jaren langs de praktijk van Wietske en wist dat zij ook ouders begeleid. We waren net buren geworden, dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken en Wietske een mailtje gestuurd met de vraag om als buren kennis te maken en of ze kans zag om ons te helpen. Binnen de kortste keren kreeg ik een reactie, dat ze dat met alle liefde wilde doen.
  Ze is bij ons thuis op bezoek gekomen en heeft ons verhaal aangehoord, ze heeft ons meegenomen naar de basis van de Dunstan Babytaal om zo de geluidjes beter te herkennen, daarnaast heeft ze ons het vertrouwen in onszelf als ouders teruggegeven en misschien wel belangrijkste advies: ‘geef bij alle doktoren/instanties aan wat jij van ze verwacht, wacht niet af en als jij vindt dat er te lang tijd tussen de afspraken zit, verplaats het dan naar voren!’

  Voor ons was Wietske de reddende engel die in een voor ons heel zware en moeilijke tijd weer een beetje licht heeft gebracht en vooral weer vertrouwen in ons zelf heeft teruggegeven. Met haar rust, inlevingsgevoel en eigen ervaringen kan ze je voorzien van goede adviezen en hulp waar je iets aan hebt.

  Dank je Wietske dat je er voor ons was.

  Veel liefs Hans en Fernanda Huizinga

 12. Lieve Wietske,

  Namens Eric en mijzelf ontzettend bedankt voor de privé cursus. Het waren fijne, praktische en zeer zinvolle bijeenkomsten waarbij wij ontzettend veel bruikbare, nuttige en handige tips en bergen informatie, maar vooral ook vertrouwen hebben gekregen. De cursus was precies wat het beloofde te zijn, een nuchtere voorbereiding waarbij wij alletwee goed werden voorbereid op wat er komen ging. Van ons had de cursus iets langer mogen duren, al was het alleen al om de gezelligheid.

  Nogmaals bedankt voor alles, ook namens onze dochter, want die heeft er zeker baat bij gehad dat wij deze cursus hebben gevolgd.

  Voor alle mensen die twijfelen: ga voor deze cursus!

  Lieve groetjes,
  Eric, Wendy & Ryleigh

 13. Wietske,
  Ik wil je bedanken voor de fijne cursus die we bij jou gevolgd hebben. Ik moet je zeggen dat ik er als aanstaande vader enorm veel aan gehad heb veel onzekerheden of vragen die er tijdens de zwangerschap waren zijn in de cursus aan bod gekomen of wist je geduldig te beantwoorden. Een betrokken , bevlogen verloskundige .
  De bevalling was een intensieve ervaring maar hebben we samen gelukkig tot een mooi einde gebracht en zijn nu de ouders van een stralende dochter !
  Wietske namens Anouk en mij nogmaals dank we hebben veel aan je cursus gehad!
  Vriendelijke groet Thomas

 14. Deze cursus hebben wij als heel prettig ervaren! Doordat de cursus in een kleine groep is, heerst er een hele gemoedelijke en open sfeer. Het is niet zo’n puf-cursus waar je partner niet op zit te wachten, maar Wietske geeft je wèl de juiste kennis en informatie die voor beide partners interessant is d.m.v. een powerpoint en filmpjes tussendoor.
  We hebben ook een map meegekregen, zodat we altijd alles na kunnen lezen en we altijd beschikken over betrouwbare en praktische informatie…want tegenwoordig valt er zoveel te lezen! Inmiddels ben ik bevallen en zowel mijn man als ik kijken heel positief op de bevalling terug. De cursus van Wietske heeft er aan bijgedragen dat we samen vol vertrouwen de bevalling tegemoet zagen! Hartstikke bedankt Wietske!

 15. Bedankt Wietske! We hebben veel aan jouw cursus gehad! Bedankt voor alle praktische informatie en ook voor de gezelligheid. We zullen je zeker aanraden bij anderen. Laat de kleine straks maar komen! Wij hebben er vertrouwen in na alles wat je ons hebt geleerd!

 16. Wietske,

  Bedankt voor de super cursus! 3 avonden in een gezellige en kleine groep. Dankzij de cursus gaan wij vol vertrouwen onze bevalling en het ouderschap tegemoet! We zullen nog heel vaak aan je denken! Bedankt voor al je tips en adviezen! Wij raden je cursus iedere aanstaande ouder aan! We zien je weer op de 4e en laatste ochtend/middag met de kleintjes!

 17. We gaan dankzij Wietske en Puur Ouderschap vol vertrouwen het ouderschap en de bevalling tegemoet! Erg leuke en nuchtere cursus in een kleine gezellige groep! Wij raden je zeker aan Wietske! Dank!! En zien je weer bij de 4e en laatste cursusavond, na de bevalling! Tot dan:)

 18. Wietske, geheel in lijn met het zorgzame karakter van de MAMAS, voelt het heel goed om als Kinderfonds MAMAS door jou omarmd te zijn. Succes met je praktijk. Fijn dat je er bent.
  – Team Kinderfonds MAMAS
  (Mariëtte, Caro, Jiska, Frits, Brigitte en Michiel)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.