24 reacties Gastenboek

 1. Stefan en Anneloes
  25 augustus 2020 at 20:11 (1 jaar ago)

  Ondanks dat het onze derde zwangerschap was, hebben we bij jou nieuwe dingen gehoord/geleerd, in ongedwongen sfeer en een prettige groep.
  Bedankt ook voor de extra avond voor ons met aandacht voor ontspanning tijdens de bevalling. Daar hebben we veel baat bij gehad!

  Beantwoorden
 2. C & A
  9 december 2019 at 12:38 (2 jaar ago)

  Lieve Wietske,

  Wat heb je ons een vertrouwen gegeven! Nog elke dag ervaren wij de zekerheid in ons ouderschap die wij verworven hebben in jouw cursus. Je wordt als ouder overweldigd met alle goedbedoelde adviezen. Dankzij jou zijn wij in staat om daar niet onzeker van te worden maar vol vertrouwen achter onze keuzes te staan.

  Wij vinden jou een fijn en warm mens. Zo hebben wij de cursus ook ervaren. Het is fijn dat het in kleine groepen is, waardoor er ruimte is voor iedereen. C. was wat sceptisch voordat de cursus begon, maar voor ons beiden was de cursusavond zo vanzelfsprekend geworden, dat we het in de weken na afloop van de cursus echt gemist hebben.

  De cursus opende voor ons een dialoog, waardoor we op één lijn kwamen te zitten. Dankjewel daarvoor. En in het bijzonder bedankt voor de prachtige ervaring dat C. onze dochter heeft aangepakt. Zonder jou hadden we niet van deze mogelijkheid geweten.

  Beantwoorden
  • wietskevanluipen
   9 december 2019 at 17:32 (2 jaar ago)

   Wat een warme ontroerende woorden! Ik ben zo blij dat ik jullie een steuntje heb kunnen geven in jullie zwangerschap en het ouderschap. Maar bovenal hebben jullie het samen zelf gedaan! Super mooi verwoord dat jullie met alle aangeboden kennis in gesprek zijn gegaan met elkaar en jullie eigen pad hebben bewandeld. Dat is de kracht van mijn cursus. Heel veel geluk met jullie prachtige dochter. Lieve groet Wietske

   Beantwoorden
 3. Samuel en jannieke
  23 november 2019 at 22:29 (2 jaar ago)

  Heel leerzaam bevalingscursus gehad bij Puur Ouderschap. Nuttige informatie die van belang zijn tijdens de bevalling. Vooral voor de partner die een belangrijke rol speelt bij de bevalling. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een bevalingscursus.
  Wij zijn ook heel dankbaar hoe Puur Ouderschap flexibel is in aanbieden van de cursus. Puur Ouderschap denkt met jou mee naar de mogelijkheid en de tijd die het beste bij jou past om deel te nemen aan de cursus.

  Beantwoorden
 4. Laurens en Pauline
  14 juni 2019 at 12:31 (2 jaar ago)

  Via een vriendin zijn we bij Wietske terechtgekomen. Al vanaf het eerste moment ervaarden we de rust, de ontspanning, de warmte en het vertrouwen van Wietske. Omdat het onze eerste zwangerschap was, vonden we het allemaal best spannend. Wietske heeft deze spanning met haar interessante cursussen weggenomen en vervangen door vertrouwen. Op de terugweg van elke cursusavond zaten we met een zeker en voldaan gevoel in de auto. Met dit gevoel zijn we de bevalling en de kraamweken ingegaan. Wietske, ontzettend bedankt voor de tijd die je hebt genomen voor onze vragen en het vertrouwen wat je ons gegeven hebt. We raden je zeker aan bij andere mensen!

  Beantwoorden
 5. Harmen en Annet
  17 april 2019 at 21:26 (3 jaar ago)

  Via vrienden kwamen wij bij de cursus van Wietske terecht en wij zijn heel blij dat we deze cursus samen gevolgd hebben! Door de cursus zagen we beiden minder op tegen de bevalling, omdat we wisten hoe we elkaar konden steunen. We waren echt een team en mede daardoor kijken we heel goed terug op de bevalling ook de babytaal heeft ons erg geholpen om in de kraamweek onze kleine wat beter te snappen. Ook dat gaf een stukje vertrouwen in deze spannende tijd vol nieuwe indrukken!

  De cursus zelf was heel gemoedelijk. Wietske nam alle tijd voor alle vragen! Wij hebben het erg gewaardeerd dat het zo persoonlijk en kleinschalig is en ook dat de cursus ook gericht is op de partner, want het is niet alleen een heel bijzondere gebeurtenis voor de vrouw, maar zeker ook voor de partner!!

  Beantwoorden
  • Niels en Kim
   16 februari 2020 at 19:38 (2 jaar ago)

   Wietske heeft ons super goede tips gegeven om ons voor te bereiden op de komst van ons eerste kindje. Onder andere door middel van een 3-daagse privécursus met interessante PowerPoints. Wietske is een super lieve en betrokken vrouw waar je je al gauw thuis voelt. Ook de terugkom avond was erg prettig. We raden zeker alle aanstaande ouders deze cursus aan! Wietske nogmaals bedankt!

   Beantwoorden
 6. Arie en Maria
  23 november 2018 at 09:29 (3 jaar ago)

  Wij hebben Wietske ervaren als een bijzonder warme en kundige vrouw. De cursus is naast informatief ook gewoon erg leuk en helpt kersverse ouders om hun kindje vol vertrouwen tegemoet te zien. Door haar tips hebben we weinig momenten van twijfel gehad tijdens en na de geboorte van onze dochter en hebben we vooral erg kunnen genieten. Wietske heeft erg veel respect voor een ieders standpunt en er is veel ruimte voor vragen. Absoluut een cursus die we zouden aanbevelen!

  Beantwoorden
 7. Tino & Tamara
  17 november 2018 at 17:22 (3 jaar ago)

  Wij hebben voor de geboorte van onze Max ook gekozen voor een cursus puur ouderschap bij Wietske. Dit heeft ons heel veel geholpen tijdens de bevalling en de afgelopen 8 weken van ouderschap. De manier waarop de cursus gegeven werd hebben wij als zeer prettig ervaren. Door alle tips en adviezen die we gekregen hebben, zijn we vol vertrouwen de bevalling in gegaan. Tijdens de eerste weken hebben we veel dingen kunnen gebruiken en dit gaf ons het gevoel dat onze zoon zich geliefd en begrepen voelde. Wij kunnen deze cursus iedereen aanraden!
  Groeten Tino & Tamara

  Beantwoorden
 8. Elsemiek
  16 november 2018 at 17:46 (3 jaar ago)

  Lieve Wietske,

  Enorm bedankt voor de fijne cursus die je ons hebt gegeven.
  Puur Ouderschap heeft ons geholpen om de bevalling en het ouderschap aan te gaan op de manier die bij ons past. Chiel nam veel informatie en praktische tips mee uit de drie avonden. Zo herkende hij de verschillende fases tijdens de bevalling en kon hij op dat moment handelen zoals nodig was. Voor mij ben je vooral op een andere manier betekenisvol geweest. Ik kreeg een mindset mee, een focus en kracht om me op te richten tijdens de bevalling. Jij hebt eraan bijgedragen dat ik dichtbij mezelf kon blijven, mijn lijf en mijn hart kon volgen. We kijken enorm dankbaar en blij terug.
  Voor een ieder die zoekend is naar een passende ouderschapscursus: Wietske biedt je een warm bad, waar je met vragen terecht kan en ze zal je zeker helpen om op jouw manier aan het grote avontuur te beginnen!

  Lieve groetjes,
  Chiel, Elsemiek & Madelein

  Beantwoorden
 9. Fernanda Huizinga
  1 juli 2018 at 20:36 (3 jaar ago)

  In een heel heftige periode kwam Wietske ons te hulp. Onze zoon van 10 dagen oud was met spoed opgenomen in het ziekenhuis met een buikgriep virus, na 4 dagen werden we vrij accuut naar huis gestuurd en moesten we op ons eigen kunnen vertrouwen. Doordat hij in de eerste 10 dagen veel geluidjes maakte die op kreunen en pijn leken en deze wat weggewuifd werden door mensen om ons heen, durfden we niet helemaal meer op ons gevoel en zijn geluidjes te vertrouwen. Terwijl bleek dat ons kindje heel erg ziek was.
  Eenmaal uit het ziekenhuis zit je ontredderd thuis en spring je bij elk kreuntje op, je weet niet meer wat ‘normale’ baby geluiden zijn en welke er niet horen te zijn.
  Ik rij al jaren langs de praktijk van Wietske en wist dat zij ook ouders begeleid. We waren net buren geworden, dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken en Wietske een mailtje gestuurd met de vraag om als buren kennis te maken en of ze kans zag om ons te helpen. Binnen de kortste keren kreeg ik een reactie, dat ze dat met alle liefde wilde doen.
  Ze is bij ons thuis op bezoek gekomen en heeft ons verhaal aangehoord, ze heeft ons meegenomen naar de basis van de Dunstan Babytaal om zo de geluidjes beter te herkennen, daarnaast heeft ze ons het vertrouwen in onszelf als ouders teruggegeven en misschien wel belangrijkste advies: ‘geef bij alle doktoren/instanties aan wat jij van ze verwacht, wacht niet af en als jij vindt dat er te lang tijd tussen de afspraken zit, verplaats het dan naar voren!’

  Voor ons was Wietske de reddende engel die in een voor ons heel zware en moeilijke tijd weer een beetje licht heeft gebracht en vooral weer vertrouwen in ons zelf heeft teruggegeven. Met haar rust, inlevingsgevoel en eigen ervaringen kan ze je voorzien van goede adviezen en hulp waar je iets aan hebt.

  Dank je Wietske dat je er voor ons was.

  Veel liefs Hans en Fernanda Huizinga

  Beantwoorden
  • wietskevanluipen
   2 juli 2018 at 08:15 (3 jaar ago)

   Bedankt voor jullie lieve woorden, Fernanda en Hans!

   Beantwoorden
 10. Wendy, Eric & Ryleigh
  25 juni 2018 at 19:13 (3 jaar ago)

  Lieve Wietske,

  Namens Eric en mijzelf ontzettend bedankt voor de privé cursus. Het waren fijne, praktische en zeer zinvolle bijeenkomsten waarbij wij ontzettend veel bruikbare, nuttige en handige tips en bergen informatie, maar vooral ook vertrouwen hebben gekregen. De cursus was precies wat het beloofde te zijn, een nuchtere voorbereiding waarbij wij alletwee goed werden voorbereid op wat er komen ging. Van ons had de cursus iets langer mogen duren, al was het alleen al om de gezelligheid.

  Nogmaals bedankt voor alles, ook namens onze dochter, want die heeft er zeker baat bij gehad dat wij deze cursus hebben gevolgd.

  Voor alle mensen die twijfelen: ga voor deze cursus!

  Lieve groetjes,
  Eric, Wendy & Ryleigh

  Beantwoorden
 11. Thomas
  25 maart 2018 at 16:52 (4 jaar ago)

  Wietske,
  Ik wil je bedanken voor de fijne cursus die we bij jou gevolgd hebben. Ik moet je zeggen dat ik er als aanstaande vader enorm veel aan gehad heb veel onzekerheden of vragen die er tijdens de zwangerschap waren zijn in de cursus aan bod gekomen of wist je geduldig te beantwoorden. Een betrokken , bevlogen verloskundige .
  De bevalling was een intensieve ervaring maar hebben we samen gelukkig tot een mooi einde gebracht en zijn nu de ouders van een stralende dochter !
  Wietske namens Anouk en mij nogmaals dank we hebben veel aan je cursus gehad!
  Vriendelijke groet Thomas

  Beantwoorden
  • wietskevanluipen
   25 maart 2018 at 17:22 (4 jaar ago)

   Graag gedaan! Gezellig dat jullie er waren.

   Beantwoorden
 12. Edith
  19 juli 2017 at 14:05 (4 jaar ago)

  Deze cursus hebben wij als heel prettig ervaren! Doordat de cursus in een kleine groep is, heerst er een hele gemoedelijke en open sfeer. Het is niet zo’n puf-cursus waar je partner niet op zit te wachten, maar Wietske geeft je wèl de juiste kennis en informatie die voor beide partners interessant is d.m.v. een powerpoint en filmpjes tussendoor.
  We hebben ook een map meegekregen, zodat we altijd alles na kunnen lezen en we altijd beschikken over betrouwbare en praktische informatie…want tegenwoordig valt er zoveel te lezen! Inmiddels ben ik bevallen en zowel mijn man als ik kijken heel positief op de bevalling terug. De cursus van Wietske heeft er aan bijgedragen dat we samen vol vertrouwen de bevalling tegemoet zagen! Hartstikke bedankt Wietske!

  Beantwoorden
 13. Kim
  20 mei 2017 at 10:35 (4 jaar ago)

  Bedankt Wietske! We hebben veel aan jouw cursus gehad! Bedankt voor alle praktische informatie en ook voor de gezelligheid. We zullen je zeker aanraden bij anderen. Laat de kleine straks maar komen! Wij hebben er vertrouwen in na alles wat je ons hebt geleerd!

  Beantwoorden
 14. Tessa
  1 september 2016 at 21:34 (5 jaar ago)

  Wietske,

  Bedankt voor de super cursus! 3 avonden in een gezellige en kleine groep. Dankzij de cursus gaan wij vol vertrouwen onze bevalling en het ouderschap tegemoet! We zullen nog heel vaak aan je denken! Bedankt voor al je tips en adviezen! Wij raden je cursus iedere aanstaande ouder aan! We zien je weer op de 4e en laatste ochtend/middag met de kleintjes!

  Beantwoorden
 15. Wendy
  25 augustus 2016 at 08:31 (5 jaar ago)

  We gaan dankzij Wietske en Puur Ouderschap vol vertrouwen het ouderschap en de bevalling tegemoet! Erg leuke en nuchtere cursus in een kleine gezellige groep! Wij raden je zeker aan Wietske! Dank!! En zien je weer bij de 4e en laatste cursusavond, na de bevalling! Tot dan:)

  Beantwoorden
  • Tessa
   1 september 2016 at 21:35 (5 jaar ago)

   Kijk al uit naar de 4e x om onze kleintjes te showen 😉

   Beantwoorden
 16. Team Kinderfonds MAMAS
  4 februari 2016 at 14:19 (6 jaar ago)

  Wietske, geheel in lijn met het zorgzame karakter van de MAMAS, voelt het heel goed om als Kinderfonds MAMAS door jou omarmd te zijn. Succes met je praktijk. Fijn dat je er bent.
  – Team Kinderfonds MAMAS
  (Mariëtte, Caro, Jiska, Frits, Brigitte en Michiel)

  Beantwoorden
  • wietskevanluipen
   4 februari 2016 at 20:10 (6 jaar ago)

   Graag gedaan!

   Beantwoorden
 17. Bertine Mol
  3 februari 2016 at 15:14 (6 jaar ago)

  Hallo Wietske,
  wat een mooie website!
  Veel geluk, succes en vooral plezier met deze mooie baan!

  Beantwoorden
  • Wietske van Luipen
   4 februari 2016 at 10:10 (6 jaar ago)

   Bedankt Bertine!

   Beantwoorden

Laat een berichtje achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.