Vanaf januari/februari 2024: Binnenkort wegens succes weer online op mijn eigen website en geheel geüpdatet! De online zwangerschapscursus “Goed voorbereid bevallen” voor de zwangere van nu! Gegeven door een Verloskundige.

Wat ben ik blij en trots dat ik vijf jaar geleden een prachtige online zwangerschapscursus “goed voorbereid bevallen”  heb ontwikkelt die gebaseerd is op de cursus Puur ouderschap die ik al ruim 7 jaar aan aanstaande ouders geef. In deze online zwangerschapscursus komt alles aan bod in 14 lessen (van ongeveer 15 minuten), van het begin van de zwangerschap tot de kraamweek. Met veel animaties en voorbeeld oefeningen met een zwangere. Verder zijn er ook als aanvulling bij veel lessen uitgebreide PDF ’s die je uit kunt printen. Kijk vooral even naar het onderstaande promo filmpje (binnenkort online!). En mocht je nog vragen hebben mail me dan gerust( info@puur-ouderschap.nl)

Promo van mijn online zwangerschapscursus “goed voorbereid bevallen” is binnenkort te bekijken…..we houden het nog even geheim.


Online zwangerschapscursus “Goed voorbereid bevallen” – De beste voorbereiding op bevalling en ouderschap

Als moeder wil je het beste voor je baby – al voor het geboren is.
Maar hoe bereid je jezelf voor? Op de bevalling, maar ook op het moederschap?
Zeker als het je eerste kind is, is alles nieuw en spannend. Misschien zelfs eng…..
Een goede zwangerschapscursus geeft je antwoord op de vragen waarmee je worstelt.
Van het begin van de zwangerschap o.a. wat doen hormonen met je, het belang van hechting, weeën/bevalling tot de kraamweek.
Je wordt zo voorbereid dat je de bevalling met een positieve mind-set tegemoet ziet en volop kunt genieten van het ouderschap.
Zo sta jij 3-0 voor!

Gegeven door een medisch professional: de verloskundige

Met mijn online zwangerschapscursus “goed voorbereid bevallen” krijg je betrouwbare en reële informatie van de beste medisch deskundige: de verloskundige. Voor de cursus hoef je de deur niet uit en je krijgt precies de informatie die je nodig hebt voor een positieve zwangerschaps- en bevalervaring. Mijn cursus is gebaseerd op wetenschappelijke informatie en te volgen op je eigen tempo, op je eigen plek en samen met je partner.
Ook iets voor jou?

Mijn missie?

Eerlijke voorlichting geven waardoor jij precies weet wat je kunt verwachten en niet overvallen wordt door alles wat op je afkomt tijdens je zwangerschap, bevalling en de periode erna, dat is mijn missie!.

Ik gun iedere vrouw/ieder stel een positieve terugblik op hun zwangerschap, bevalling en de eerste periode na de geboorte.
Wil jij dat ook? Volg dan binnenkort hier op mijn website mijn online zwangerschapscursus “goed voorbereid bevallen”!

Lieve groet,
Wietske